Akkupalvelu Kouvolassa

Uudet akut ja lisävirrat suoraan tien päälle tai omaan pihaan

Kouvolan Hinauspalvelun akkupalvelusta saat rivakkoja ratkaisuja alueelle Kouvola, Iitti, Luumäki, Lapinjärvi, Nastola, Savitaipale, Suomenniemi, Mäntyharju. Vuorokauden ajalla ei ole väliä, sillä akkupalvelumme päivystää 24 h vuorokaudessa. Hyvä paikallistuntemus, kattava kokemus ja hyvät välineet takaavat, että olet takaisin radalla hyvinkin nopeasti.

Pyydä paikalle!

Kouvolan Hinauspalvelun akkupalvelusta saat akut kaikkiin automerkkeihin. Katso tarkemmat yhteystietomme tai soita numeroon:  0400 140 888

Tarvitsetko lisävirtaa..

Joskus akku voi tyhjentyä monestakin syystä. Useimmiten syynä on ollut se, että valot ovat jääneet päälle tai autolla on ajettu lyhyitä matkoja ”kaikki toiminnot päällä”, jolloin akku ei ole ehtinyt latautua pysähdyksien välissä kunnolla. Kun akku ei ehdi latautua, se tyhjenee.

Vai uuden akun?

Täysin tyhjä akku tulee vaihtaa, lisävirralla asia ei ratkea. Nykyautojen akkujen vaihdot kannattaa jättää ammattilaiselle, olit sitten tien poskessa tai omalla pihalla. Monimutkaiset sähköjärjestelmät vaativat osaavan tekijän, jotta akun vaihto sujuu turvallisesti. Keskimääräiseksi akun käyttöiäksi on laskettu noin 4–6 vuotta.