Tiepalvelusi Kouvolassa

Kun tarvitset pikaista apua tien päälle

Kouvolan Hinauspalvelusta saat nopeaa apua sinne missä oletkin. Vuosien varrella olemme palvelleet monia ammattikuljettajia, lomamatkailijoita ja työmatkalaisia. Usein vika tulee kovinkin kriittisellä hetkellä ja juuri silloin on hyvä, kun palvelu pelaa ammattitaidolla. Tiepalvelumme kiitää kohteeseen Kouvolan, Iitin, Luumäen, Lapinjärven, Nastolan, Savitaipaleen, Suomenniemen ja Mäntyharjun alueella.

Vinkki: Tallenna numeromme muistiin!  Tavoitat meidät numerosta:  0400 140 888

Mitä kaikkea tiepalvelumme hoitaa?

Kouvolan Hinauspalvelun tiepalvelusta saat monipuolista apua sellaisiin akuutteihin tilanteisiin, joita et itse osaa tai voi hoitaa paikan päällä, mutta jotka eivät kuitenkaan vaadi suoranaista autokorjaamon palvelua. Tiepalveluamme pyydetään useimmiten seuraaviin tilanteisiin:

  • polttoaineen loppuminen / väärä tankkaus
  • rengasrikko
  • akun tyhjentyminen
  • erilaiset muut käynnistysongelmat
  • avain autossa tai muualla hukassa

Palvelemme mielellämme

Kouvolan Hinauspalvelun tiepalvelutiimiin on kouliutunut alansa huiput. Yllätyksellisissä tilanteissa vankka ammattitaito ja ystävällinen asenne luovat turvaa. Hoidamme pienet viat nopeasti ja edullisesti. Vähän laajemmat viat ratkeavat hinauspalvelumme sekä kattavan autovuokraamo- ja autokorjaamoverkoston avulla. Katso tarkemmat yhteystietomme.