Hinauksen maksaminen

Kouvolan Hinauspalvelu palvelee joustavasti

Meillä hinauksen hinta on aina maltillinen. Lisää joustovaraa saat erilaisilla maksuvaihtoehdoilla. Auton vakuutus voi kattaa myös hinauksen ja voit saada hinauspalvelun myös laskulle tai jaoteltuna sopiviin eriin. Kouvolan Hinauspalvelu toimii aina vastuullisesti ja sopivasti joustaen.

Kattaako ajoneuvon vakuutus hinauksen?

Kun matka katkeaa kolarin, teknisen vian, rengasrikon tai väärän polttoainetankkauksen takia, on hinauspalvelu paikallaan. Kaskovakuutukset tulevat tässä kohtaa yleensä vastaan, sillä ne sisältävät autopalveluvakuutuksen tai hinausvakuutuksen. Ne korvaavat hinauksesta tai tiepalvelusta koituneet kustannukset, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia maksupuolesta. Liikennevakuutus kattaa syyttömän osapuolen korjaus- ja hinauskulut.

Laskun lähetämme suoraan vakuutusyhtiöön, asioimmekin kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, joten saat sujuvaa palvelua tässäkin tilanteessa.

Laskulla tai sopiviin erin

Hinaus- ja tiepalvelustamme koituneet kustannukset voidaan jakaa sopiviin eriin. Laskulla maksamisen ehtona on, että olet yli 18-vuotias, osoitteesi ovat Väestörekisterin mukaan Suomessa ja luottotietosi ovat puhtaat.

Korottomasti 30 päivän verran: Laskulla saat korotonta maksuaikaa mukavasti. Lähetämme laskun muutaman päivän kuluessa asioinnista.

Lasku erissä: Jos summa ylittää 100 euroa, tarjoamme mahdollisuutta maksaa erissä. Minimilyhennys on 10 % avoinna olevasta saldosta.

Käteinenkin käy.

Kysy lisää!

Kouvolan Hinauspalvelu palvelee mielellään, lisätietoa laskutuskäytännöistämme saat soittamalla tai paikan päällä.

Katso tarkemmat yhteystietomme!