Hinauspalvelusi Kouvolasta

Hinaamme alueella Kouvola, Iitti, Luumäki, Lapinjärvi, Nastola, Savitaipale, Suomenniemi ja Mäntyharju

Oletko yhtenä kysymysmerkkinä? Hinauspalvelu Kouvola palvelee nopeasti tilanteessa kuin tilanteessa. Kätevä 24 h hinauspalvelumme luo turvaa ja tukea automerkkiin ja ajoneuvon kokoon katsomatta. Kattava kokemuksemme, hyvä paikallistuntemus ja nykyaikainen kalustomme tekevät meistä luotettavan hinausliikkeen. Rauhallinen ja ystävällinen palvelumme luo turvaa ikäviinkin tilanteisiin. Kaikki kyytiin, hinaamme: henkilöautoja pakettiautoja asuntoautoja ja -vaunuja peräkärryjä moottoripyöriä mopoautoja raskaan kaluston ajoneuvoja erilaisia työkoneita Meiltä saat myös auton ovien avauksen ilman sen suurempia lisävahinkoja.

Voiko matka enää jatkua?

Hinauspalvelumme selvittää millaisesta asiasta on kyse. Tiepalvelumme pelastaa yleisimmissä ongelmatilanteissa, kuten rengasrikoissa ja lisävirran annossa. Jos vikaa on laajemmalti, hinauspalvelumme hinaa autosi lähimmälle autokorjaamolle tai muuhun sovittuun paikkaan. Kauttamme saat tarvittaessa myös sijaisauton joten kyllä, matkasi jatkuu avullamme nopeammin kuin uskotkaan.

Miten maksat hinauksen?

Lue täältä hinauksen maksutavoista. Käytössämme on monia maksuvaihtoehtoja, joten älä jätä soittamatta ainakaan sen takia, että lompakko jäi kotiin.

Jäitkö jumiin parkkiruutuusi?

Parkkitalohinurimme pelastaa päiväsi, sillä tällä ketterällä juhdalla pääsemme hankaliinkin kohteisiin, kuten juurikin parkkitaloihin ja muihin ahtaisiin paikkoihin. Soita hinauspalvelu rohkeasti paikalle! Hinauspalvelu Kouvola palvelee mielellään kaikissa hinauskysymyksissä. Kauttamme saat monipuolista apua niin sijaisautoihin kuin viranomaisiin ja vakuutusyhtiöihin liittyen. Katso tarkemmat yhteystietomme täältä!